Doglife


Sagt om oss

– En genuint positiv och berikande miljö
”Innan Kirin började hos er så hade vi alltid tänkt på hunddagis mest som en plats där hundarna är under dagen och umgås under uppsikt, men inte så mycket mer än en tillfällig förvaring.

Men alla ni på Doglife har visat att det går att göra så mycket mer. Aldrig någonsin tror jag att Kirin har varit så lycklig. Ni är fantastiska, varenda en, och vad ni gör för alla hundarna på Doglife är obeskrivligt, hela platsen utsöndrar kärlek och bara ren, genuin lycka över att träffa varenda hund, varje dag.

Ni anar inte vilken skillnad ni gör, inte bara för hundarna utan för familjen i stort. Ni har verkligen visat att Doglife inte bara är ett hunddagis, utan en plats där hundarna kommer hem lite bättre på någonting, lite mer trygga och lite lyckligare än när de lämnades. Inte bara ett tillfälligt hem under dagen, utan en geniuint positiv och berikande miljö.”

Emanuel & Malin

– För oss känns det som om Betty har en andra familj
”Vi älskar att ni engagerar er i hundarna, tränar med dom och tipsar och inspirerar oss.
För oss känns det som om Betty har en andra familj och det känns så himla fint att lämna henne hos er varje dag. En bra start på dagen!”

Heidi

– Ni ser alla hundars unika behov
”Vi valde Doglife för era fantastiska lokaler och för att ni arbetar med hundarna och inte bara har förvaring om dagarna. När vi såg hur personalen var med Ester första gången vi var på besök så kändes det direkt som ett självklart val att byta dagis.

Ni ser alla hundars unika behov och erat instagramkonto är väldigt uppskattat hos hela min familj (samt väldigt lärorikt).”

Therese

– Vi känner oss trygga i er gedigna kunskap och kompetens
”Vi är så nöjda och glada över att Cliff går på Doglife, och de främsta anledningarna till detta är:

  • att vi känner att ni verkligen bryr er om honom – att han tillbringar sina dagar bland omtänksamma och engagerade människo- och hundkompisar
  • att vi känner oss trygga i er gedigna kunskap och kompetens, som ni dessutom gärna bjussar på 
  • att vi vet att Cliff utvecklas och utmanas på dagarna hos er”

Katarina & Niclas

– Vi kan båda ha med Nike på jobbet och hade egentligen inte tänkt ha henne på dagis, förrän jag läste om Doglife

”Er största styrka är engagemanget i hundarna och ert bemötande. Nikes lycka över att komma till dagis på mornarna bemöts lika glatt från er. Att ni arbetar med olika aktiviteter (sök osv) under dagarna är också något vi uppskattar samt att ni är noga med passivitetsträning och lugna rutiner. Vi tycker oss kunna se att Nike blivit trygg i mötet med andra hundar än hon var tidigare.

Det är också fint att se att ni tar er tid både vid hämtning och lämning för att småprata lite med oss hundägare.”

Emelie & Arash

– Det är mysigt & ombonat hos er, en bra och fin arbetsmiljö ger brästa förutsättningar till er som ska orka ta hand om våra hundar hela dagarna. 
”Först och främst vill jag tacka för att ni tar så fint hand om Alfons, han verkar trivas och blir glad när man kommer dit med honom. Ni har ett stort engagemang med hundarna och det är roligt att följa små stories på Insta. 

Det är mysigt och ombonat hos er, en bra och fin arbetsmiljö ger bästa förutsättningar till er som ska orka ta hand om våra hundar hela dagarna. Vår Alfons har lärt sig så mycket i mötet med andra hundar hos er.”

Sibylle & Fredrik

Vi gillar att ni ser varje hund som en individ & ni är duktiga på kommunikation & återkoppling till oss som ägare
”Vi valde just er därför att vi tror att Kompis kan lära sig mycket av att vara med andra hundar på det sätt ni hanterar dem i er verksamhet. Vi gillar att ni ser varje hund som en individ och ni är duktiga på kommunikation och återkoppling till oss som ägare. Ni är inte ”bara” ett hunddagis. Vi gick på valpkurs hos er och vi upplever det som en bredd i verksamheten.

Helena & Anders

– ALLA på Doglife är sådana stjärnor som vi känner oss trygga med
”Det märks att ni utan undantag alltid sätter hundarna i fokus. Personligen tycker jag att det är väldigt svårt att hitta personer som har ett fint och bra hundtänk, något som ni alla på Doglife har. Det märls att ni på alla sätt är utbildade eller tränade (och älskar hundar).

ALLA på Doglife är sådana stjärnor som vi känner oss trygga med. Ni är alla sådana fantastiska stjärnor att man blir ju fan rörd med tanke på hur mycket energi och tanke och kärlek ni lägger med på våra vovvar varje dag.”

Johanna & Kristoffer

– Hon är bättre på promenad och lyssnar & tittar mer på oss.
”Vi har inte haft Bonnie länge hos er men vi ser stor skillnad redan på hur hon beter sig. Hon är bättre på promenad och lyssnar & tittar mer på oss.

Vi valde er dels för att ni är alldeles nära där vi bor men också för att vi hört andra hundägare prata väl om er och tittat på eran instagram. Vi uppskattar hur ni har byggt verksamheten och eran syn på hur man ska vara med hundar. Efter första mötet med Fanny kändes det självklart! Vi är mycket glada att ha Bonnie hos er.

Stephanie

– Hon får mer livskvalitet av att gå på dagiset framför att sitta hemma med oss
”Jag tycker att det fungerar väldigt bra med er för Essi. Trots att hon inte är en människoälskare så känner vi att hon får mer livskvalitet av att gå på dagiset framför att sitta hemma med oss. Ni verkar genuint gilla hundar och ser dem som egna individer.

Ilona & Daniel