Doglife

Hundkurser

Vår filosofi är att alla individer, både människa och hund, behöver utvecklas och att man gör det bäst tillsammans. På våra kurser utgår vi alltid från positiv förstärkning. För bästa effekt har vi alltid små grupper med en erfaren och pedagogisk hundinstruktör och ofta har instruktören en assistent vid sin sida.

Vi håller till på vårt hunddagis på Isjaktsgränd 11 i Hägersten där vi har en rymlig lokal och ett träningsrum. Kurserna hålls främst inomhus men delar av kurserna kan förekomma utomhus. Vi varvar teori med mycket träning och hos oss får du alltid ett antal konkreta övningar med dig hem skriftligt. Om det passar dig och din hund bättre så kan vi ge er privatträning. 

För allas säkerhet måste din hund vara försäkrad och vaccinerad vid kursstart.

Våra kurser

Lär känna och fostra din valp

På denna valpkursen lägger vi grunden för en förtroendefull relation och ett utvecklande samarbete.

Privatträning

Passar dig som inte har möjlighet att gå på kurs i grupp eller som har något konkret som ni behöver hjälp att träna på.

Lycklig med hund (Vardagslydnad)

På denna fortsättningskurs tränar vi fördjupad kontakt, inkallning, positiva förbud, koppelgående och mycket mer.

Balansproffs

På denna kurs går vi igenom hur vi stärker hundens kropp och självförtroende. Bli ett balansproffs och håll din hund frisk längre.

Aktiveringskurs

På denna kurs är fokus aktivering med fyra tema; nosaktivering, inlärning, balans/kroppskontroll och problemlösning. 

Fanny Borg

Hundinstruktör

Fanny är utbildad hundinstruktör via Hundsteg. Fanny har arbetat med hund väldigt många år och började sin resa på ett hund- och katthotell nere i Skåne. 

Fanny är även verksamhetsansvarig för hunddagiset och är specialiserad på flockbeteende. Hon brinner för relationen mellan hund och ägare och lägger stor vikt vid detta i allt arbete hon utför. Hon har själv en fransk bulldog, Bella. Fanny och hennes hund ÄLSKAR balans och tycker workout för hund och människa tillsammans är något av de roligaste som finns. 

Isabella Stolperud

Hundinstruktör

Isabella är utbildad hundinstruktör via Gladajyckar. Isabella har arbetat med hund väldigt många år och har tidigare drivet ett eget hunddagis på landet. 

Isabella är även ansvarig för vårt hunddagis i Västertorp. Hon brinner för arbetet att skapa balans i varje hundindivid och lägger stor vikt vid detta i allt arbete hon utför. Hon har själv en bostonterrier, Alma och en blandis (fralla/mops), Boris. Isabella och hennes hundar ÄLSKAR att träna och tycker agility är något av det bästa som finns i livet.