Doglife

Hunddagis

En dag hos oss
07.00 öppnar dagisdörrarna och hundarna droppar in fram till 09.00 då dörrarna låses och hundarna börjar kopplas. Varje dagisgrupp är ute och lekar och tränar i rastgårdarna minst 1 h på förmiddagen. Genom att vistas i rastgård så får hundarna tömma tassarna ordentligt och även använda huvudet genom träning som hjälper till att stärka flocken och individen. 

Därefter serveras det mat till de hundar som äter lunch. Valparna och äldre hundar får en extra kiss. När hundarna har vila passar personalen på att äta lunch. Efter vilan är det dags för den mysiga promenaden i området, då brukar vi gå ner till vattnet och tar gärna en tur förbi 4H-gården och kollar på de andra djuren. Att promenera och utforska omgivningen tillsammans är också stärkande för flocken och väldigt kul. 

Under tiden några grupper är ute så är en i personalen kvar och städar hundrummen, byter vatten och myser med de hundar som är kvar. 15.00 öppnas återigen dörrarna för ägarna och hundar droppar hem en efter en fram till kl 18.00. I väntan på husse och matte så spelar vi ibland spel med hundarna, tar en extra kiss eller bara myser extra mycket.

Att börja hos oss
Vi välkomnar alla hundar upp till 45 cm i mankhöjd som har förutsättning att må bra i en dagismiljö som våran. Hanar ska vara kastrerade och tikar får stanna hemma under löpperioden. Valpar ska vara minst 10 månader.

Vi har alltid en första träff för att se om vi är rätt för varandra. Då visar vi er runt och berättar mer om vår verksamhet. Vi vill också veta mer om hur er hund fungerar för att kunna bedöma om den passar in i gruppen där vi har en ledig plats. För oss är det jätteviktigt att bygga stabila och trygga hundgrupper som fungerar bra tillsammans. 

Pris
En dagisplats hos oss kostar 4500kr/månad. Avgiften faktureras 12 månader om året.

H-märkning
2020 blev vårt hunddagis H-märkt. H-märket står för erfarna, välutbildade, kvalitetskontrollerade Hundföretagare i Sverige som har gått igenom filter av högt ställda krav på utbildning, erfarenhet och pålitlighet. Resultatet är tjänster som präglas av kvalitet för hundens och hundägarens bästa och stärker yrkesrollen hos H-märkta hundföretagare vilket förbättrar välfärden för hundar i Sverige.  

Vill du skicka in en intresseanmälan?

Fanny Borg

Verksamhetsansvarig

Fanny är utbildad hunddagisföreståndare och har i många år arbetat med hundar på hundhotell och hunddagis och hon har också drivit eget hunddagis i mindre skala. Dessutom har hon flera års chef- och ledarerfarenhet från detaljhandeln. Fanny älskar ost! 

Isabella Stolperud

Hundskötare

Isabella är utbildad hunddagisföreståndare och har tidigare drivit ett eget hunddagis. Isabella har två hundar, Thea och Alma. Förutom hundar är nötter Isabellas passion och hon driver företaget Ekonötter med sin familj. Isabella älskar dans!

Tine Almgren

Hundskötare

Tine har flera års erfarenhet inom hundyrket och har tidigare drivit ett eget dogwalkingföretag. Tine har två hundar hemma. Tine brinner mest för avelns betydelse, hundkost och bull/kamp hundar. Tine älskar mat! 

Johanna Åkerblom

Hundskötare

Johanna började sin hundresa på Doglife och har en bakgrund inom förskola och skola. Johanna har inga hundar men två barn och en man. Johanna älskar lakrits!

Cataleya Bergner

Hundskötare

Cataleya har tidigare praktiserat på hunddagis och även jobbat på café. Cataleyas största passion är den egna hunden Nico och på andra plats kommer alla de andra dagishundarna. Cataleya älskar att sova! 

Charlene Wedin

Hundskötare

Charlene har flera års erfarenhet från olika hunddagis. Charlene har tre katter och två hundar. Charlene älskar frukt!