Doglife


Hundfrisör

Hos oss kan din hund bli ompysslad på många sätt, allt utifrån just din hunds behov. I samarbete med KlippDinHund erbjuder vi tvätt, bad, fön, klipp, trim, kloklippning, klippkurs för dig som ägare och mycket mer.

Vi använder oss av Fear free metoden som minskar stress och oro vid hantering för att respektera alla hundars integritet. Vi kan också hjälpa till om din hund behöver träna på att bli hanterad och vänja sig vid frisör.

Vill du läsa en artikel om Sara i Bättre Stadsdel


Boka/kontakt

Välkommen att höra av dig om du vill boka tid eller har en fråga

2.3

Sara Nyberg

Hundfrisör

Sara är utbildad hundfrisör hos Hundens hus i Stockholm 2018. Utbildningen innehåller genomgång av klipptekniker, läsa hundens språk, rasspecifika frisyrer samt en inledande utbildning i metoden Fear free.  För att lära sig mer om hundens mentala kapacitet har Sara dessutom gått utbildning i Hundens kognitiva förmåga. Sara har fött upp flera valpkullar och deltagit i SKK’s uppfödarutbildning. Valpträning, allmänlydnad, rallylydnad och core-träning är exempel på fler kurser som Sara gått. Själv har hon en Spansk vattenhund samt en Bichon Havanais och tre foderhundar för framtida avel. Sara utövar rallylydnad, viltspår och nosework med sina egna hundar.